Υπηρεσίες

Επενδύουμε τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε τεχνολογικό εξοπλισμό με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Σχεδιασμός – Ανάπτυξη

Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας αλλά και στην υψηλή τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας είμαστε σε θέση προσφέρουμε τη δυνατότητα ανάπτυξης και σχεδιασμού νέων προϊόντων χρησιμοποιώντας τα αποδοτικότερα 2D και 3D CAD λογισμικά.

Κοπές Laser

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό τεχνολογίας Laser, που υπογράφει η εταιρεία Trumpf, και προσφέρουμε υπηρεσίες κοπής σε ελάσματα DCP, inox, γαλβανιζέ και αλουμινίου.

Punching

Έχουμε στον εξοπλισμό της εταιρείας μας δύο σύγχρονες μηχανές με δυνατότητα διάτρησης λαμαρίνας σε ταχύτατο χρόνο και σε μεγάλες ποσότητες.

Διαμόρφωση

Η μονάδα μας είναι εξοπλισμένη με CNC στράντζες και κύλινδρο, ώστε να μπορεί να καλύψει ποικίλες ανάγκες διαμόρφωσης λαμαρίνας.

Συγκόλληση

Διαθέτουμε πολλούς τρόπους συγκόλλησης χάλυβα έτσι ώστε να επιλέγεται πάντοτε η πιο κατάλληλη μέθοδος για το προϊόν.• Ηλεκτροσυγκόλληση με σύρμα (MIG) • Ηλεκτροσυγκόλληση με μηχανή TIG • Ηλεκτροσυγκόλληση με ηλεκτρόδια • Ηλεκτροπόντα • Οξυγονοκόλληση

Ηλεκτροστατική Βαφή

Το άψογο οπτικό αποτέλεσμα του προϊόντος επιτυγχάνεται μέσω του ειδικού διαμορφωμένου βαφείου Ηλεκτροστατικής Βαφής Πούδρας που ενσωματώνεται στην κάθετη μονάδα επεξεργασίας της εταιρείας μας.

Συναρμολόγηση – Συσκευασία

Η τελική μορφή των κατασκευών δίνεται με την οργανωμένη διαδικασία συναρμολόγησης και συσκευασίας στην οποία δύναται να εμπεριέχεται η τοποθέτηση περτσινιών (Riveting) και ποικίλων εξαρτημάτων αγοράς (κλειδαριές, μεντεσέδες κ.α.) ανάλογα με το προϊόν.